Ostatnio zmieniany: 2025/01/06 10:10 przez wojtek.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): th, takasobie, Krzysia, Pani Bestia, Iwona1311, nowababka, maria16, Gosia1, ewacz, a.nia ten użytkownik otrzymał 4 podziękowań od innych
Za tę wiadomość podziękował(a): th, takasobie, Krzysia, Pani Bestia, nowababka, Franusiowa, ewacz, a.nia, DorotaZ, Borislava.Kirilova ten użytkownik otrzymał 1 podziękowań od innych
Za tę wiadomość podziękował(a): th, Kalmia, takasobie, Krzysia, Pani Bestia, nowababka, Franusiowa, Gosia1, ewacz, wojtek ten użytkownik otrzymał 3 podziękowań od innych
Za tę wiadomość podziękował(a): th, Kalmia, Krzysia, Pani Bestia, nowababka, Franusiowa, Gosia1, a.nia, DorotaZ, Borislava.Kirilova ten użytkownik otrzymał 1 podziękowań od innych
Aniu! Czy w jakiś szczególny sposób dbasz o wilgotność powietrza? Bo się do niej przymierzam, ale nie wiem, czy u mnie nie polegnie...
Miłko nawet nie wiedziałam , że muszę dbać i , że to tak niby wymagający storczyk. Wojtek mnie uświadomił… mój po prostu stoi na zachodnim oknie i przy kuchennym zlewie. Chyba tej wilgoci kuchennej ma wystarczająco bo rośnie i kwitnie.
Mój pierwszy, nie planowałam storczyków w domu, jednak 3 lata temu, (dokładnie 3 lata temu ) dostałam pięknie kwitnącego, początkowo bez sukcesu, ładnie się rozrósł, miał ładne liście, ale kwiatów prawie nie było, a w tym roku zrobił mi niespodziankę.
A dziś dostałam kolejnego, wygląda jak biały falenopsis z postu Wojtka i trzeba będzie się nim zająć.